WORKING HOLIDAY – VIISUMI – australiastudy.fi

WORKING HOLIDAY – VIISUMI

Working Holiday (subclass 417) on täydellinen tapa yhdistää matkailu ja työnteko Australiassa.

Working Holiday – viisumi sallii sinun:

Matkustaa Australian sisällä ja ulkona niin paljon kuin haluat yhden tai kahden vuoden aikana, riipuen jos teit Australian vaatimat 88 päivää maataloustoitä. Voit myos tehdä toita saman aikavälin aikana niin paljon kuin haluat, mutta maks. 6 kk yhden tyonantajan alla (poikkeuksia on).

Sinulla on mahdollista saada Working Holiday viisumin, jos:

Et ole aiemmin tullut Australiaan Working Holiday viisumilla (subclass 417)
Omistat voimassaolevan Suomalaisen passin (joka on voimassa 6 kk matkan paluun jälkeen)
Olet täyttänyt 18 vuotta, mutta et ole vielä 31 vuotta
Olet rehellinen matkustaja, joka haluaa lomailla Australiassa
Sinulla on tarpeeksi rahaa tukea itseäsi lomalla (noin AUD5000) tai
Sinulla on tarpeeksi rahaa ostaa paluulippu loman lopussa
Sinulla ei ole riippuvaisia ​​lapsia missään vaiheessa loman aikana

Voit hakea toista Working Holiday viisumia (subclass 417), jos:

Olet täyttänyt kaikki ensimmäisen Working Holiday viisumin koskevat ehdot
Sinulla ei aiemmin ole ollut toista Working Holiday viisumia
Olet tehnyt Australian maahanmuuttoviraston vaatimat 88 päivää maataloustöitä ensimmäisen Working Holiday viisumin aikana
Et ole vielä täyttänyt 31 vuotta
Jos olet jo Australiassa ja haluat pysyvä maassa, sinun tulee hakea toista Working Holiday -viisumia ennen nykyisen viisumin voimassaolon päättymistä ja ennen kuin täytät 31 vuotta.
Jos haet viisumia maan sisällä, on sinun oltava Australiassa sen hyväksymisenä. Jos haet sita ulkomailta, et voi palata maahan ennen kuin olet sen saanut.

Terveysvaatimukset

Suomalaisia pyydetään harvemmin käymään terveystarkastuksissa.

Tarvittavat terveystarkastukset kuitenkin riippuvat henkilökohtaisista olosuhteistasi, kuten oleskelulajasta, kansalaisuudestasi, missä olet matkustanut viimeisen viiden vuoden aikana ja mitä olet suunnitellut tekeväsi Australiassa. Terveyskokeen tulokset ovat yleensä voimassa 12 kuukautta.

Henkivakuutus

Olet vastuussa suurimmasta osasta terveydenhoitokustannuksista kun olet Australiassa. Australian kunnallinen terveydenhoitojärjestelmä (Medicare) kattaa osan terveydenhoitokuluista kun omistat Suomalaisen passin.

Suosittelemme kuitenkin, että ostat genkivakuutuksen joka kerta, kun matkustat Australiaan.

Muut vaatimukset

Sinun on täytettävä tietyt vaatimukset koskien viisumia. Sinulta voidaan pyytää poliisitodistus kustakin maasta, jossa olet asunut vähintään 12 kuukautta viimeisen 10 vuoden aikana kun olet ollut 16 vuotta tai vanhempi. Tämä tosin on hyvin harvinaista lyhytaikaisille viisumeille, joten älä järjestä poliisitodistuksia ennen kuin pyydämme niitä.

Velat Australian hallitukselle

Sinulla ei voi olla velkoja Australian hallitukselle tai sinulla on oltava maksusuunnitelma velkojen takaisinmaksusta Australian hallitukselle ennen tämän viisumin myöntämistä.

Ehdot:

  • Hakijan täytyy olla 18-31 – vuotias
  • Pitää olla taloudelliset resurssit jotta voit elättää itsesi oleskelusi alkuvaiheessa (vähintään $5.000) tai
  • Paluulentolippu, lentolippu toiseen maahan, tai tarpeeksi rahaa ostaaksesi edellä mainitun lipun,
  • Voimassa oleva passi joka on myönnetty 10 vuoden sisällä viisumi hakemuspäivämäärästä, jossa on ainakin kaksi tyhjää sivua, ja joka on voimassa vähintään 6 kk suunnitellun oleskelun jälkeen,
  • Viisumi vahvistus prosessin aikana virkamies voi vaatia lisää asiapapereita, kuten esimerkiksi taustatarkistus poliisilta tai lääkärintodistus maahanmuutto osaston määräämältä lääkäriltä,
  • Huollettavat (lapset) eivät voi liittäytyä hakijan kanssa,
  • Hakeaksesi viisumia et tarvitse sairausvakuutusta, mutta Australian korkeiden lääkärikustannuksien takia, maahanmuutto suosittelee lämpimästi, että kaikilla Working Holiday –viisumin hakijoilla on voimassaoleva sairausvakuutus,

HALUATKO TIETÄÄ JOTAIN MUUTA?

OTA YTHEYTTÄ MEIHIN. ME VASTAAMME KAIKKIIN KYSYMYKSIISI!