PALVELUMME

Oletko aina haaveillut lähdöstä Australiaan? Me autamme sinut alkuun!

Olemme tukena matkallasi Australiaan, olipa kyseessä sitten lomamatka tai opinnot. Autamme sinua viisumin hankkimisessa sekä neuvomme sinua sopivan koulun ja tutkinnon löytämisessä ja haussa. Voimme myös neuvoa sinua työnhaussa, jotta voit maksaa koulumaksusi ja jokapäiväiset tarpeesi.

Koko oleskelusi ajan sinusta huolehtii suomalainen Kia, joka on päätoimisesti Adelaiden toimistossamme, mutta tavoitettavissa kaikille Australiassa oleskeleville. Me annamme sinulle käytännönvinkkejä Australiassa asumisesta ja autamme sinua kotiutumaan uuteen kotimaahasi. Jos haluat jäädä Australiaan pysyvästi, niin voimme auttaa sinua myös sen suhteen. Käytössämme on  maahanmuutto lakimies, joka neuvoo sinua tarvittavien asioiden selvittämisessä.
Me autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Opiskelu Australiassa

  • Opiskelemalla Australiassa sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Päätös ulkomailla opiskelusta on valtava elämänmuutos, joten teemme parhaamme tehdäksemme sen niin helpoksi kuin mahdollista. Kerromme mielellämme lisää opinnoista Australiasta. Alapuolelta löydät tietoa viisumeista ja lisätietoa koulutujärjestelmästä löytyy tämän linkin kautta.

Viisumit Australiaan

  • Kun olet vastaanottanut hyväksymiskirjeen valitsemastasi koulusta, voimme aloittaa viisumin hakemus prosessin. Ymmärrämme että viisumiin ja maahanmuuttoon liittyvä sanasto voi kuulostaa monimutkaiselta – sen takia me astumme kuvaan. Askel askeleelta, selitämme sinulle kuinka keräät tarvittavan informaation, täytät vaaditut asiakirjat ja lähetät hakemuksesi. Voit olla varma, ettei hakemustasi hylätä virheellisesti täytettyjen lomakkeiden tai puuttuvien liitteiden takia. Voit kysyä meiltä mitä vain ja mielellämme vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesi täytämme hakemuksen puolestasi ilmaiseksi.

Working Holiday

  • Working Holiday – viisumi on helppo vaihtoehto 18-31 vuotiaille suomalaisille, jotka haluavat elämäänsä vaihtelua. Lisätietoja working holiday – viisumista löytyy tämän linkin takaa.

Elämä ja työ Australiassa – käytännön neuvoja

  • Kun olet karistanut jet lagin ja sopeutunut ilmastonmuutokseen, tule käymään toimistossamme (Adelaide tai Sydney). Erittäin mielellämme tapaamme sinut kasvotusten, ja kerromme sinulle elämästä Australiassa. Voit luottaa neuvoihimme paikallisesta kulttuurista, jokapäiväisestä elämästä ja matkustuksesta Australiassa. Autamme sinua avaamaan pankkitilin ja rekisteröimään oman veronumeron (Tax File Number). Viimeistelemme CV:si ja kerromme mitä kannattaa välttää työhaastatteluissa, ja mitä työnantajat arvostavat. Jos kohtaat ongelmia oleskelusi aikana, olemme apunasi.
  • Koko Australiassa oleskelusi ajan huolehdimme sinusta toimistoissamme Adelaidessa ja Sydneyssä. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa ja jokainen tarpeesi on meille tärkeä. Olemme ylpeitä jatkuvasti kasvavasta kansainvälisestä verkostostamme, joka yhdistää Australiaan saapuneita ihmisiä ja niitä, jotka ovat jo toteuttamassa Australian unelmiaan.

Muutto Australiaan

  • Haluaisitko mahdollisesti jäädä Australiaan pysyvästi? Voimme auttaa sinua myös tässä asiassa. Teemme yhteistyötä muutamien maahanmuutto lakimiesten kanssa, jotka voivat opastaa sinua tässä pitkässä prosessissa. Lakimiehemme auttavat sinua valmistautumaan koko prosessiin ja keräämään kaikki tarvittavat asiakirjat. Heidän avullasi saatat saada pysyvän asumisluvan ja toteuttaa unelmasi Australiassa asumisesta.

Suomi - illat Australiassa

  • Kia järjestää Suomi -iltoja eri kaupungeissa ympäri Australiaa. Iltojen tarkoituksena on kasvattaa Suomi-yhteisöä ja tuoda Suomalaisia yhteen jakamalla tietoa, taitoa ja mahdollisesti auttaa muita Australiassa asuvia tarjoamalla kontakteja töihin ja vapaa-ajalle. Tapahtumia on järjestetty yli vuoden ajan ja ne ovat olleet erittäin suosittuja 🙂 Lisätietoja tapahtumista löydät Facebook-sivujemme kautta.

HALUATKO TIETÄÄ JOTAIN MUUTA?

OTA YTHEYTTÄ, VASTAAMME MIELELLÄMME KAIKKIIN KYSYMYKSIISI!