Yrityksen historia

Australia Study Educational Services on australialainen opinto-ohjaus yritys, joka perustettiin vuonna 2006.

Wojtek Wawrzynski on Australia Studyn perustaja. Hän tulin Australiaan 16 vuotta sitten opiskelijaviisumilla, tarkoitukseni tulla tänne vain hetkeksi oppimaan sujuvaa englantia, tavata muita matkailijoita maailmalta ja kokea jotain ainutlaatuista. Sen sijaan Australia hurmasi hänet ja reissu pidentyi aika reippaasti.

Vuoteen 2006 mennessä Wojtek oli jo kerennyt työskennellä erinnäisissä opiskelija-agentuurin tehtävissä Sydneyssa ja avasi oman yrityksensä. Australia Studyn päätehtävänä on auttaa opiskelija-, turisti- tai Working Holiday viisumien saamisessa sekä opiskelupaikan löytämisessä.

Päätoimistomme sijaitsee Adelaidessa, mutta meillä on toimistot myös Sydneyssä, Suomessa, Englannissa, Puolassa ja Indonesiassa. Yrityksemme on ollut toiminnassa 12 vuotta, jonka aikana olemme auttaneet yli 6000 ihmistä aloittamaan Australian seikkailunsa.
Australiassa on hyvä koulutusjärjestelmä ja elämänlaatu, joten jaamme mielellämme tietoamme kaikkien kanssa, jotka ovat kiinnostuneet matkustamaan Australiaan opiskelemaan, reissailemaan tai töihin.

Suomen toiminta

Kia Sulander oli lukion opiskelijavaihdossa Australiassa ja ihastui maahan. Vuonna 2015 hän muutti Australiaan working holiday viisumilla etsien uutta elämää. Hän aloitti Australia Studyn Suomitoiminnan maaliskuussa 2017 Sydneyssä. Kia auttaa satoja Suomalaisia kaikissa Australia Studyn palveluissa koko maassa suomen tai ruotsin kielellä. Hän opiskelee itsekin tällä hetkellä maisteriopintoja Adelaidessa.

HALUATKO TIETÄÄ JOTAIN MUUTA?

OTA YTHEYTTÄ! VASTAAMME KAIKKIIN KYSYMYKSIISI!