ASUMINEN

Kokeile ‘Australian lifestyle’ ja vuokraa asunto suositun Bondi Beachin läheltä

Ennen saapumista Australiaan, voimme varata sinulle hostellin tai muun asuinpaikan. Sillätavalla sinulla on mahdollisuus katsella rauhassa ympärillesi ja löytää paikka, joka todella sopii sinulle. Voimme myos suositella asuinalueita jotka sopivat sinulle. On todella paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita.
Huoneen hinnat vaihtelevat hurjasti, riippuen kaupungista ja kaupunginosasta. Hinnat alkavat $140 per viikko ja nousevat riippuen siitä mitä huoneesi tai asuntosi sisältää. Keskustassa olevissa huoneistoissa voi olla jopa yhteinen kuntosali, uima-allas, tenniskenttä tai sauna.


ASUMISVAIHTOEHDOT AUSTRALIASSA:

HUONEEN JAKAMINEN

Hinnat alkaen $140/viikko.
Huoneen jakaminen on luultavasti suosituin majoitusvaihtoehto opiskelijoiden keskuudessa. Majoituksen jakaminen yhdistää kansainvälisiä ryhmiä. Voit aina saada myös oman yhden hengen huoneen, mutta kustannukset ovat tietenkin hieman korkeammat. Asunnoissa on yleensä 3 makuuhuonetta vaikkakin voit törmätä myös 4 ja 5 makuuhuoneen asuntoihin. Asunnot ovat yleensä kalustettuja ja varustettu yleisimmillä laitteilla, kuten pölynimuri, pesukone, kuivausrumpu, TV, Internet-yhteys (WiFi), mikroaaltouuni jne. Muista aina tarkistaa kaikki kustannukset -sähko, internet ja muut maksut ovat yleensä maksettava erikseen.

MAJOITUS PERHEESSÄ AU PAIRINA

Jos haluat kokea elämää tyypillisen Australialaisperheen luona, on tämä vaihtoehto sinulle. Hintaan kuuluu yleensä kaikki asuinkustannukset, jotka perhe tarjoaa, kuten lastenhoito, siivous ja ruoanlaitto. Homestay on myös hyvä tapa harjoitella Englantia ja oppia mielenkiintoisia asioita ja faktoja normaalilta Australialaiselta perheeltä.

HOSTELLI

Täydellinen vaihtoehto lyhytaikaiseen oleskeluun. Se on myös turvallinen paikka kaikille ihmisille, jotka ovat juuri saapuneet Australiaan ja etsivät majapaikkaa. Pitkällä aikavälillä hostelli voi olla hieman kallis, joten on parempi harkita huoneen vuokraamista.
Keskihinta hostellissa Sydneyssä: $195-$260per viikko per henkilö.

MUITA VAIHTOEHTOJA

  • Asua yliopistokampuksella
  • Hotelli
  • Vuokrata koko asunto ja etsiä kämppäkavereita asumaan kanssasi

Kaikki riippuu lopulta sinun budjetista ja toiveistasi. Me autamme mielellään vastaamalla mahdollisiin kysymyksiin.

Mistä etsiä asuntoja?
Suosittuja verkkosivuja:

  • http://www.gumtree.com.au
  • https://flatmates.com.au
  • http://www.2stay.com.au
  • Katso myos faceboo sivustoja kyseisestä kaupungista

HALUATKO TIETÄÄ JOTAIN MUUTA?

OTA YTHEYTTÄ MEIHIN. ME VASTAAMME KAIKKIIN KYSYMYKSIISI!