australia-study-faq

Onko sinulla kysyttävää tai etsitkö tietoa Australiasta?
Tälle sivustolle kokosimme listan usein kysytyistä kysymyksistä. Jos et löydä vastausta, voit lähettää kysymyksesi meille!
Kuka voi saada opiskelijaviisumin?

Alaikäraja opiskelijaviisumille on 6 vuotta. Virallista yläikarajaa ei ole. Opiskelijaviisumia hakiessa pitaa olla esimerkiksi suomalainen passi.

Kuinka kauan voin olla Australiassa opiskelijaviisumilla?

. Voit tulla maahan pari kuukautta ennen kurssin alkua ja riippuen kurssin pituudesta, viisumi on voimassa 1-2 kuukautta kurssin loputtua.


Kuinka kauan viisumin hyväksymisessa kestää?

Jos olet jo Australiassa, saat viisumin noin 2 viikon sisällä. Mikäli olet Australian ulkopuoella, voi hyv äksymisessä mennä noin viikko pidempään. Kaikki hakemukset käsitellään erikseen, joten käsittelyaika voi vaihdella.


Miten voin pidentää Working Holiday viisumini kestoa?

Sinun kuuluu tehdä 88 päivää farmitöitä ensimmäisen vuoden aikana ja hakea toisen vuoden viisumia.


Voinko vaihtaa Working Holiday viisumin tai turistiviisumin opiskelijaviisumiin?

Kyllä voit normaaliin tapaan, lähtemättä maasta. Autamme mielellämme tässä prosessissa


Voinko jäädä Australiaan opiskeluiden jälkeen?

Kyllä, kunhan löydät itsellesi uuden viisumin. Voit hakea uutta opiskelijaviisumia, turistiviisumia, Working Holiday viisumia (mikäli olet alle 31 vuotta), sponsoroitua työviisumia tai partneriviisumia. Jokainen tilanne täytyy kuitenkin tutkia erikseen, sillä kaikki riippuu henkilökohtaisista työkokemuksista ja koulutuksista.


Maksavatko palvelunne?

Palvelumme eivät maksa mitään. Sinun kuuluu vain maksaa koulumaksut, vakuutus, viisumi  ja lennot. Me emme ota välistä mitään.Kind Regards,

Jos sinulla on kysyttävää tai et vielä ole varma jostakin asiasta, ota yhteyttä!